Bal Çeşitleri

Toplam 3 kayıt bulundu.
Bu balın önemini anlamak için besin bakımından ne tür zengin değerlere sahip olduğunu bilmek gerekmektedir. Midede hazımsızlık yaratmaması ve çiçek balına göre daha az tatlı olması nedeniyle tercih edilmektedir. Sindirim sisteminde meydana gelen huzursuz edici durumlar açısından etkili olabildiği gözlemlenmiştir. Bu balın yolculuğu uzun sürse de bunun bala faydaları bü
Bal arıların doğal olarak ürettiği, sahtesini yapmanın mümkün olmadığı bir besindir. Bal bitkilerde mevcut olan ve nektar biçiminde ifade edilen tatlı sıvının arılar tarafından işlenmesi neticesinde ortaya çıkar. Yüksek vitamin, mineral ve probiyotik içeriği ile tamamen mucizedir. Binlerce bitkinin ve binlerce çiçeğin besleyici özelliklerini de sizlere sunar. Dolayısı
Arı ekmeği, bir diğer adıyla perga; işçi arıların çiçeklerden topladığı polenleri çeşitli işlemler ile fermente ederek ürettiği bir arı ürünü. Kraliçe arı, işçi arılar ve yavru arıların temel gıda maddesi olan bu ürün, arılar tarafından petek gözlerinde depolanıyor. Pupadan yeni çıkan yavru arıların ilk besinini oluşturan arı ekmeği, bu özelliği sebebiy
Toplam 1 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.
1